Linked In

Maak kennis met

Raymond Walter

Langjarige relaties helpen bij het behalen van hun wensen en doelen, daar ligt mijn passie. In de sterk veranderende financiële wereld, is mijn overtuiging gegroeid dat het anders en beter kan en moet! Als nuchtere tukker, wil je dat dan ook laten zien. Onafhankelijk, waarbij de klant 100% centraal staat, verbindend en door persoonlijk contact met de voor u vertrouwde en bekende adviseur.

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik meteen in de bancaire/financiële dienstverlening aan de slag gegaan. In de beginjaren ben ik werkzaam geweest in het zakelijk bedrijf van de bank, echter na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar Private Banking.

Vanuit mijn interesse, enthousiasme en gedrevenheid ben ik een groot aantal jaren werkzaam in dit segment. Of het nu de vermogende actieve ondernemer is, de oud-ondernemer of de ‘gewone’ vermogende particulier, met oprechte passie en drive voor de vraagstukken en thematieken die deze doelgroep bezighoudt zet ik mij in om hen te kunnen helpen en van dienst te kunnen zijn. Ik beleef erg veel plezier aan vraagstukken waar creativiteit en daadkracht voor nodig zijn, waarbij nimmer uit het oog verloren wordt of de ingeslagen weg passend en juist is.

Ik ben getrouwd en ben de trotse vader van twee dochters. Mijn vrije tijd breng ik graag op de tennis- en golfbaan door en daarnaast sta ik graag op de ski’s in een mooi skigebied.