Linked In

Maak kennis met

Job Mulders

Het vertrouwen van klanten moet je verdienen! Door er te zijn, te begrijpen wat ze bezighoudt en vooral als sparringpartner te helpen bij het nemen van beslissingen op korte en lange termijn. Toegankelijk, empathisch en met kennis van zaken in staat complexe zaken begrijpelijk te maken, zijn kenmerken die mensen mij toedichten.

Met mijn ruime ervaring als (zakelijk) relatiebeheerder en directeur Private Banking ben ik in staat om als klankbord richting te geven en ondersteuning te bieden bij ondernemings- en vermogensvraagstukken. Of het nu de vraag is: Hoe richt ik mijn vermogen in zodat ik in rust, zonder zorgen, kan genieten? Beleggen op de beurs of in tastbaar vastgoed? Of: wel of niet bedrijfsoverdracht/-verkoop en hoe betrek ik mijn kinderen bij het vermogen? Uiteindelijk komen alle vragen bij u terecht en hoe fijn is het dan om een onafhankelijk klankbord te hebben en samen een heldere strategie voor uw vermogen te maken met een concreet plan van aanpak. En die u daarnaast ook nog makkelijk kunt benaderen voor veel praktische (vermogens)management- en financiële zaken voor u én uw familie.

Ik sta voor langetermijnrelaties en met ‘persoonlijk en duurzaam betrokken’ geven we daar met Arches invulling aan. In de onafhankelijke rol, waarbij de verbinding met specialisten wordt gelegd, voel ik mij als een vis in het water.

Als getogen Tukker woon ik met mijn vrouw Karin in Hengelo en samen hebben wij drie zoons. Zelf ben ik graag actief, mountainbiken, golfen en (après) skiën zijn favoriete bezigheden. Net als het genieten met familie en vrienden in de lokale restaurants.